Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Co dodawać do smoothie? Najlepsze składniki Sezon na botwinkę – dlaczego warto włączyć ją do diety? Co o mące mówi nam jej typ? Wegańskie książki kucharskie, które spodobają się też mięsożercom Kasza jaglana - dlaczego warto ją jeść? Ciasto drożdżowe - jak upiec i nie zwariować? Na czym polega sekret doskonałego purée? Ryż na sypko? Nic trudnego! Jak skomponować deskę serów? Czereśnie - dlaczego warto je jeść? Placki ziemniaczane bez tajemnic Co pić w czasie upałów?