Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Miód wrzosowy – właściwości lecznicze i zastosowanie Jak wybrać dobre wino? Jak ugotować ryż? Ryż na sypko? Nic trudnego! Czym można zastąpić sól? Placki ziemniaczane bez tajemnic Najlepsze źródła żelaza dla wegetarian Najsmaczniejsze pomysły na dania z czosnkiem Kuchenne sztuczki, które ułatwiają gotowanie. Część II Jedzenie, które uszczęśliwia (dosłownie!) 6 faktów o zamiennikach cukru Co zabrać na piknik?