Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Robimy przetwory - o czym trzeba pamiętać Jaki jest najlepszy rodzaj czekolady? Ryż na sypko? Nic trudnego! Właściwości zielonego smoothie Śmietana dobrze ubita Źródła zdrowych tłuszczów - poznaj je i ciesz się zdrowiem! Sztuka parzenia zielonej herbaty Rozszyfruj tajemnicze symbole na etykietach Co skrywa się w rzodkiewkach? Co jeść w pracy? Trujące kwiaty Jak ugotować ryż?