Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Jaką wybrać dobrą wodę i jak ją pić? Jak zrobić domowe masło klarowane? Cebula w roli głównej - przepisy, ciekawostki, porady Co zrobić z resztkami jedzenia po świętach? Co jeść, by nie przytyć w czasie urlopu? Dlaczego warto jeść słodkie ziemniaki? Sztuka jedzenia pałeczkami - kurs dla początkujących Właściwości botwiny Kawa na wiele sposobów Co kryje w sobie kalafior Karmel bez tajemnic Fasolka szparagowa - jedz na zdrowie