Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Co zrobić z resztkami jedzenia po świętach? Zasady gotowania w kuchence mikrofalowej Domowe masło orzechowe. Jak je zrobić? Jakich składników użyć? Granola - pyszny początek dnia! Czym przyprawić dania z kurczaka? Rzodkiewki - chrup na zdrowie Właściwości zielonego smoothie Bogate właściwości marchewki Kulinarne savoir vivre, czyli jak zachowywać się przy stole Kuchenka mikrofalowa nie tylko do podgrzewania Miód wrzosowy – właściwości lecznicze i zastosowanie Jak kroić ser?