Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Jedzmy grejpfruty! Domowa kiszona kapusta - jak ją przygotować? Przepis na napój izotoniczny i energetyczny ABC fotografii kulinarnej Cebula już nigdy nie doprowadzi cię do łez! Ciasto drożdżowe zawsze udane? Poznaj praktyczne porady jak je upiec W tych produktach jest najwięcej magnezu Najsmaczniejsze pomysły na dania z czosnkiem Jak upiec sernik idealny? Robimy przetwory - o czym trzeba pamiętać Jak zrobić domowy twaróg? Sekrety kuchni hiszpańskiej