Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Pieczenie i grillowanie kraba Dla głodnych wrażeń - żeberka w miodowej glazurze Czy warto sięgać po wędzone ryby? Co zabrać na piknik? Jak jeść kraby? Kasza jaglana - dlaczego warto ją jeść? Domowa uprawa kiełków w 5 krokach Ryż na sypko? Nic trudnego! Aby beza zawsze była udana Mrozimy owoce i warzywa na zimę Jak prawidłowo i dobrze zaparzyć herbatę liściastą? Olej - jaki wybrać do smażenia, a jaki do sałatki?