Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Domowa uprawa kiełków w 5 krokach Chcesz upiec makaroniki? Zobacz co może ci się przydać Chcesz zostać ekspertem w kuchni? Musisz znać te pojęcia Czereśnie - dlaczego warto je jeść? Kulinarne savoir vivre, czyli jak zachowywać się przy stole Dobra zasmażka to podstwa - poznaj przepis na zasmażkę Czy warto sięgać po wędzone ryby? Sztuka parzenia zielonej herbaty Jajko sadzone, w koszulce, na miękko... - sposoby przygotowania jajek Pieczemy w domu chleb. Od czego trzeba zacząć? Co jeść, by nie przytyć w czasie urlopu? Jakie kiełki hodować w domowych warunkach