Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Jak dobierać przyprawy do potraw? Cała prawda o oleju kokosowy Co o mące mówi nam jej typ? Robimy przetwory - o czym trzeba pamiętać Aby ciasto francuskie było zawsze udane... Wartości odżywcze fasolki szparagowej Zrób porządek w lodówce Czym zastąpić jajko, proszek do pieczenia i śmietanę? Czyli kulinarne zamienniki, które uratują nas w kryzysowych sytuacjach Ciasto drożdżowe zawsze udane? Poznaj praktyczne porady jak je upiec Rzodkiewki - chrup na zdrowie Sztuka pieczenia muffinek - od czego zacząć? Co zabrać na piknik?