Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

W tych produktach jest najwięcej magnezu Kawa na wiele sposobów Jak wybrać dobre wino? Co o mące mówi nam jej typ? Granola - pyszny początek dnia! Śmietana śmietanie nierówna. Krótki przewodnik po rodzajach śmietany Jak się pozbyć zapachu czosnku? Czy słyszałeś o zarodkach pszennych? Dlaczego warto je włączyć do diety? Warzywa i owoce z najmniejszą zawartością kalorii Ciastu marchewkowemu mówię stanowcze "Tak" - zobacz dlaczego Zrób porządek w lodówce Garść informacji o brzoskwiniach. Dlaczego warto je jeść?