Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Zamienniki cukru Jak się pozbyć zapachu czosnku? Właściwości zielonego smoothie Czym zastąpić jajko, proszek do pieczenia i śmietanę? Czyli kulinarne zamienniki, które uratują nas w kryzysowych sytuacjach Jadalne kwiaty Czym przyprawić dania z kurczaka? Czereśnie - dlaczego warto je jeść? Kuchenne sztuczki, które ułatwiają gotowanie. Część I Jak prawidłowo i dobrze zaparzyć herbatę liściastą? Zielone szaleństwo - czyli wszystko, co musisz wiedzieć o smoothie Śmietana śmietanie nierówna. Krótki przewodnik po rodzajach śmietany Jakie kiełki hodować w domowych warunkach