Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Olej - jaki wybrać do smażenia, a jaki do sałatki? Ryż na sypko? Nic trudnego! Jak przechowywać żywność? Tajemnica udanego risotto Morele - co warto o nich wiedzieć Zdrowe tłuszcze, które warto jeść Czym można zastąpić sól? Poznaj sekrety udanego lukru Garść informacji o brzoskwiniach. Dlaczego warto je jeść? Biała herbata - sposób na zdrowie i długowieczną młodość Dynia - jak ją pokroić, upiec i ugotować Jak zrobić zdrowe zakupy w 5 krokach?