Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Czy słyszałeś o zarodkach pszennych? Dlaczego warto je włączyć do diety? Jesteś tym, co jesz Sposób na jajko Jak prawidłowo i dobrze zaparzyć herbatę liściastą? Co o mące mówi nam jej typ? Dlaczego warto jeść melony? Aby beza zawsze była udana Owoce morza dla początkujących. Jak je dobrze przyrządzić? Jak jeść i z jakimi dodatkami podać? Jedzenie, które uszczęśliwia (dosłownie!) Dynia - jak ją pokroić, upiec i ugotować Zostań mistrzem w gotowaniu rosołu Herbata z nutką słodyczy - jak podawać herbatę z konfiturami