Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Sztuka parzenia zielonej herbaty W jaki sposób przyrządzać szpinak, aby zachował najwięcej wartości odżywczych? Podstawowe typy ziemniaków Jak jeść pałeczkami - instrukcja krok po kroku Jak upiec sernik idealny? Tajniki kuchni japońskiej Aby beza zawsze była udana Rodzaje makaronów - jak dobrać odpowiedni makaron do potrawy? Sposoby parzenia kawy Soczewica - czerwona, zielona czy żółta? Którą wybrać i jak gotować? Co przygotować z soczewicy? Jak jeść kraby? Jesteś tym, co jesz