Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Kulinarne savoir vivre, czyli jak zachowywać się przy stole Jak poprawnie jeść małże? Zdrowe tłuszcze, które warto jeść Awokado – z czym łączyć? Jak zrobić domowy twaróg? Jakie kiełki hodować w domowych warunkach Zostań mistrzem w gotowaniu rosołu Jak jeść pałeczkami - instrukcja krok po kroku Dla głodnych wrażeń - żeberka w miodowej glazurze Beza? To musi się udać! ABC fotografii kulinarnej Ugotuj rosół idealny