Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Zostań mistrzem w gotowaniu rosołu Kasza jaglana - dlaczego warto ją jeść? Jak jeść kraby? Karmel z niespodzianką Co jeść w pracy? Olej - jaki wybrać do smażenia, a jaki do sałatki? Zrób porządek w lodówce Kotlety schabowe w wersji light Czy słyszałeś o zarodkach pszennych? Dlaczego warto je włączyć do diety? Jak dobierać przyprawy do potraw? Domowa pizza jak włoska! Doprowadź ją do perfekcji Ciastu marchewkowemu mówię stanowcze "Tak" - zobacz dlaczego