Właściwości rozmarynu

Rozmaryn to przyprawa stosowana głównie do mięs. Świetnie sprawdzi się w przypadku jagnięciny, cielęciny, drobiu i wieprzowiny. Zyskamy dzięki niemu nie tylko wspaniały smak, ale też wiele cennych substancji odżywczych.

Zobacz więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Jedzenie, które uszczęśliwia (dosłownie!) Zasady gotowania w kuchence mikrofalowej Jak jeść kraby? ABC fotografii kulinarnej Sezon na botwinkę – dlaczego warto włączyć ją do diety? Jesteś tym, co jesz Domowe masło orzechowe. Jak je zrobić? Jakich składników użyć? Robimy przetwory - o czym trzeba pamiętać Jak wybrać dobre wino? Ciasto drożdżowe zawsze udane? Poznaj praktyczne porady jak je upiec Soczewica - czerwona, zielona czy żółta? Którą wybrać i jak gotować? Co przygotować z soczewicy? Które jabłko wybrać?