Właściwości botwiny

Botwinka to źródło wielu witamin i składników odżywczych. Warto skorzystać z sezonu na to zdrowe warzywo i włączyć je do swojego wiosennego jadłospisu.

Sprawdź więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Co jeść, by nie przytyć w czasie urlopu? Sztuka parzenia zielonej herbaty Najlepsze źródła żelaza dla wegetarian Uratuj galaretę, czyli co zrobić, by galareta była klarowna? Poznaj sztuczki, dzięki którym blanszowane warzywa będą idealne Kasza jaglana - dlaczego warto ją jeść? Karmel bez tajemnic Jak wybrać dobre wino? Kuchenne sztuczki, które ułatwiają gotowanie. Część III Sposób na jajko Co zabrać na piknik? Sprawdź, które owoce są najzdrowsze i jak je przyrządzić