Właściwości botwiny

Botwinka to źródło wielu witamin i składników odżywczych. Warto skorzystać z sezonu na to zdrowe warzywo i włączyć je do swojego wiosennego jadłospisu.

Sprawdź więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Uratuj galaretę, czyli co zrobić, by galareta była klarowna? Tajemnica udanego risotto Domowa kiszona kapusta - jak ją przygotować? Herbata z nutką słodyczy - jak podawać herbatę z konfiturami Czy warto sięgać po wędzone ryby? Wegańskie książki kucharskie, które spodobają się też mięsożercom Granola - pyszny początek dnia! Warzywa i owoce z najmniejszą zawartością kalorii Mrozimy owoce i warzywa na zimę Japoński savoir-vivre przy stole Oszczędzanie w kuchni, czyli jak wykorzystać resztki jedzenia? Aromatyczne ciasteczka