Właściwości botwiny

Botwinka to źródło wielu witamin i składników odżywczych. Warto skorzystać z sezonu na to zdrowe warzywo i włączyć je do swojego wiosennego jadłospisu.

Sprawdź więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Ciasto drożdżowe - jak upiec i nie zwariować? Aby ciasto francuskie było zawsze udane... Japoński savoir-vivre przy stole Kotlety schabowe w wersji light Rodzaje makaronów - jak dobrać odpowiedni makaron do potrawy? Jak odchudzić rosół? Czyli, co zrobić by rosół był mniej tłusty? Pieczenie i grillowanie kraba Buraczany zakwas na wigilijny barszcz krok po kroku Dobra zasmażka to podstwa - poznaj przepis na zasmażkę Granola - pyszny początek dnia! Sposób na jajko Dla głodnych wrażeń - żeberka w miodowej glazurze