Właściwości botwiny

Botwinka to źródło wielu witamin i składników odżywczych. Warto skorzystać z sezonu na to zdrowe warzywo i włączyć je do swojego wiosennego jadłospisu.

Sprawdź więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Czym zastąpić jajko, proszek do pieczenia i śmietanę? Czyli kulinarne zamienniki, które uratują nas w kryzysowych sytuacjach Ciasto drożdżowe zawsze udane? Poznaj praktyczne porady jak je upiec Sprawdź, które owoce są najzdrowsze i jak je przyrządzić Czym można zastąpić sól? Dynia - jak ją pokroić, upiec i ugotować Jedzmy grejpfruty! Zamienniki cukru Rozszyfruj tajemnicze symbole na etykietach Kuchenne sztuczki, które ułatwiają gotowanie. Część II Ryż na sypko? Nic trudnego! Dobra zasmażka to podstwa - poznaj przepis na zasmażkę Garść informacji o brzoskwiniach. Dlaczego warto je jeść?