Właściwości botwiny

Botwinka to źródło wielu witamin i składników odżywczych. Warto skorzystać z sezonu na to zdrowe warzywo i włączyć je do swojego wiosennego jadłospisu.

Sprawdź więcej:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Porady kulinarne:

Czereśnie - dlaczego warto je jeść? Mrozimy owoce i warzywa na zimę Uratuj galaretę, czyli co zrobić, by galareta była klarowna? Siemię lniane - wielka moc w małych ziarenkach Królowa wszystkich przypraw Domowa pizza jak włoska! Doprowadź ją do perfekcji Jak jeść kraby? Fasolka szparagowa - jedz na zdrowie Źródła zdrowych tłuszczów - poznaj je i ciesz się zdrowiem! Zielone szaleństwo - czyli wszystko, co musisz wiedzieć o smoothie Co zawierają porzeczki Co jeść, by nie przytyć w czasie urlopu?